Selecteer een pagina

Collectieve Zorgverzekering ONVZ voor leden Vakbelang Tandtechniek

Collectieve Zorgverzekering leden Vakbelang Tandtechniek

Met ingang van 2019 biedt Vakbelang Tandtechniek de leden in samenwerking met Steijnborg Assurantiën de mogelijkheid om gebruik te maken van een collectieve zorgverzekering.
Vanaf die datum kan gekozen worden voor verzekeraar ONVZ dat het Collectief ONVZ Vrije Keuze Zorgplan 2019 biedt.

ONVZ: verzekerd van vrije keuze! 
U wilt toch ook de zorgverzekering met de beste service en de minste zorgen? Leden van Vakbelang Tandtechniek en hun gezinsleden kunnen gebruik maken van de collectieve zorgverzekering bij ONVZ. Wij zetten de voordelen voor u op een rij.

Optimale vrije keuze, ook in 2019
ONVZ laat belangrijke keuzes in het leven aan u zelf over. Zoals naar welk ziekenhuis u gaat en door welke dokter u zich laat behandelen.

Uitgebreide vergoedingen
ONVZ biedt ruime vergoedingen voor onder andere fysiotherapie, orthodontie, tandheelkundige zorg, brillen/contactlenzen en zorg in buitenland. Ook is er een ruim aanbod van preventie- en gezondheidsprogramma’s.

9% korting op de Vrije Keuze Basisverzekering en 12% op aanvullende verzekeringen
Gezondheid en de zorg hiervoor is uiteraard voor iedereen zeer belangrijk. De verzekeraar die in de markt gezien wordt als de Rolls-Royce onder de zorgverzekeraars is ONVZ. Met ONVZ heeft Steijnborg voor de leden van Vakbelang Tandtechniek en hun gezinsleden een speciaal Vakbelang Tandtechniek-collectief afgesproken met 9% korting op de Vrije Keuze Basisverzekering en 12% op de aanvullende verzekeringen.

Collectieve Zorgverzekering leden Vakbelang Tandtechniek

Razendsnel declareren
Via MijnONVZ en de ONVZ-app declareert u razendsnel. Declaraties worden al binnen vijf werkdagen uitbetaald.

Snel reageren van groot belang!
U kunt uiterlijk tot 31-12-2018 uw huidige zorgverzekering opzeggen. Indien u voor 1 januari 2019 reageert, dan zegt ONVZ met de gratis Overstapservice de huidige verzekering op.

Nu overstappen?
Wilt u overstappen? Neem dan contact op met Franka van Mansom van Steijnborg, tel 035-6255093.

Heeft u hierover vragen? Neem dan contact op het contactformulier.